ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ακόμα δυο νεκροί λόγω του ιού στο νησί μας -Πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ακόμα δυο νεκροί λόγω του ιού στο νησί μας -Πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο

Δυστυχώς, ο αριθμός των νεκρών που νόσησαν με κορωνοϊό στην Κύπρο, ανέβηκε στους τρεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από αρμόδιο πρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο.

Ο πρώτος θάνατος λόγω κορωνοϊού είχε ανακοινωθεί το Σάββατο (21/03). Επρόκειτο για τον 70χρονο Βρετανό που νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο 70χρονος, όπως είχε κάνει γνωστό επίσημα με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας, παρουσίαζε μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος αλκοολικής αιτιολογίας, οξεία ηπατική ανεπάρκεια, οξεία νεφρική ανεπάρκεια σε έδαφος χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο ασθενής είχε μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου (21/3).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE