ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ακόμα δυο νεκροί λόγω του ιού στο νησί μας -Πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ακόμα δυο νεκροί λόγω του ιού στο νησί μας -Πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο

Δυστυχώς, ο αριθμός των νεκρών που νόσησαν με κορωνοϊό στην Κύπρο, ανέβηκε στους τρεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από αρμόδιο πρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, πρόκειται για 58χρονο και 63χρονο.

Ο πρώτος θάνατος λόγω κορωνοϊού είχε ανακοινωθεί το Σάββατο (21/03). Επρόκειτο για τον 70χρονο Βρετανό που νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο 70χρονος, όπως είχε κάνει γνωστό επίσημα με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας, παρουσίαζε μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος αλκοολικής αιτιολογίας, οξεία ηπατική ανεπάρκεια, οξεία νεφρική ανεπάρκεια σε έδαφος χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο ασθενής είχε μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου (21/3).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE